Met uw gift helpt u de meest kwestbaren. Bedankt.

Mijn gift

Ik schenk eenmalig

Opgelet! Cijfers moeten aan elkaar worden geschreven.

of

Ik schenk elke maand

Opgelet! Cijfers moeten aan elkaar worden geschreven.

Waarom schenken?

Humanitaire rampen maken miljoenen slachtoffers wereldwijd. Wanneer een crisis meedogenloos toeslaat, is het broodnodig om snel te handelen en slachtoffers te beschermen: de hongersnood te stoppen, zorgen dat er terug drinkbaar water is, zodat mensen niet omkomen van dorst. En ervoor te zorgen dat verspreiding van ziektes een halt wordt toegeroepen. Een snel en pasklaar antwoord kan alleen maar dankzij uw trouwe steun.

Profiteer van een belastingaftrek van 45%! Uw giften aan Caritas International van minstens 40 euro op jaarbasis geven u recht op een fiscaal attest het jaar daarop. Heel concreet, ontvangt u 45% terug van de bedragen, in de vorm van een belastingvermindering, zolang het totale bedrag van uw giften minder bedraagt dan 10% van uw netto belastbaar inkomen. Een gift van 100 euro kost u dus in realiteit slechts 55 euro. Een gedroomde kans voor iedereen die een bijkomend gebaar wil maken om de meest kwetsbaren bij te staan. Van harte bedankt.

Bankgegevens voor overschrijving

IBAN : BE 88 0000 0000 4141
BIC : BPOTBEB1
Mededeling: Online

Mijn gegevens

* Verplichte velden (deze gegevens zijn noodzakelijk om van uw fiscale aftrek te kunnen genieten)

Respect voor uw privacy

Uw gegevens zijn voor ons absoluut noodzakelijk om uw giften te verwerken en u een fiscaal attest te kunnen opsturen, wanneer u hier recht op hebt. Uw gegevens worden verzameld en bijgehouden volgens ons privacybeleid. U hebt altijd het recht op inzage, verbetering, wissen, beperking, bezwaar en het recht om uw toestemming in te trekken.

Wilt u van uw rechten gebruik maken? Vul dan het online formulier in op: www.caritasinternational.be/nl/privacy of doe het schriftelijk via een ondertekende brief ter attentie van de Data Protection Officer van Caritas International, Liefdadigheidstraat 43, 1210 Brussel. Gelieve aan hem uw postadres door te geven of uw e-mailadres waarnaar hij u persoonlijk een antwoord kan sturen.

Als uw vraag of klacht gaat over het beheer van uw persoonlijke gegevens, dan vragen wij u om persoonlijk contact op te nemen met onze privacyverantwoordelijke (Data Protection Officer) bij Caritas International. U kunt hem bereiken via  e-mail privacy@caritasint.be of telefonisch: +32 2 229 36 08.

Mijn betaling

Zeer veilige betalingen met behulp van de 256-bit SSL-coderingsmethode, de hoogste beveiligingsstandaard.

Bancontact

Kredietkaart

De veiligheidscode bestaat uit de 3 laatste cijfers op de keerzijde van uw bankkaart

Homebanking

Zorgeloos schenken

Wij garanderen u dat het online betaalplatform van iRaiser, de Europese marktleider in online fondsenwerving, 100% beveiligd is.

Caritas International is lid van de Vereniging voor Ethiek in de Fondsenwerving (VEF), ngo-openboek en van DonorInfo.be. Deze instanties verifiëren regelmatig hoe we onze engagementen respecteren. Al onze rekeningen worden jaarlijks gecontroleerd. Omdat uw recht op informatie heel belangrijk is voor ons, houden we u minstens jaarlijks op de hoogte van hoe we uw giften spenderen.

Voor meer informatie over uw giften en over uw fiscaal attest, aarzel niet om ons te contacteren op: +32 2 431 00 72 of stuur hiervoor een e-mail naar infonl@caritasint.be