Zorg mee voor een waardige opvang van vluchtelingen in België.

Mijn gift

Ik schenk eenmalig

Opgelet! Cijfers moeten aan elkaar worden geschreven.

  • Schenk een kit met schoolartikelen aan een niet-begeleide minderjarige vreemdeling.

  • Schenk een starterskit aan een kwetsbare persoon.

  • Schenk een kit met beddengoed en keukengerief aan een vluchtelingenfamilie van drie.

of

Ik schenk elke maand

Opgelet! Cijfers moeten aan elkaar worden geschreven.

Waarom schenken?

Wie op de vlucht slaat, laat alles achter om elders veiligheid te vinden. Deze mensen trachten met weinig of geen middelen een nieuw bestaan op te bouwen in een ander land, om daar bij te dragen. Een vreselijk moeilijke situatie, zeker voor kwetsbare personen. Uw steun zal de teams van Caritas International helpen om kwetsbare vluchtelingen te begeleiden. Samen geven we hen een belangrijk duwtje in de rug zodat ze volwaardig deel kunnen uitmaken van onze samenleving. Dankzij u maken families, die alles hebben verloren, een nieuwe start.

Mijn gegevens

* Verplichte velden (deze gegevens zijn noodzakelijk om van uw fiscale aftrek te kunnen genieten)

Respect voor uw privacy

Uw gegevens zijn voor ons absoluut noodzakelijk om uw giften te verwerken en u een fiscaal attest te kunnen opsturen, wanneer u hier recht op hebt. Uw gegevens worden verzameld en bijgehouden volgens ons privacybeleid. U hebt altijd het recht op inzage, verbetering, wissen, beperking, bezwaar en het recht om uw toestemming in te trekken.

Wilt u van uw rechten gebruik maken? Vul dan het online formulier in op: www.caritasinternational.be/nl/privacy of doe het schriftelijk via een ondertekende brief ter attentie van de Data Protection Officer van Caritas International, Liefdadigheidstraat 43, 1210 Brussel. Gelieve aan hem uw postadres door te geven of uw e-mailadres waarnaar hij u persoonlijk een antwoord kan sturen.

Als uw vraag of klacht gaat over het beheer van uw persoonlijke gegevens, dan vragen wij u om persoonlijk contact op te nemen met onze privacyverantwoordelijke (Data Protection Officer) bij Caritas International. U kunt hem bereiken via  e-mail privacy@caritasint.be of telefonisch: +32 2 229 36 08.

Mijn betaling

Zeer veilige betalingen met behulp van de 256-bit SSL-coderingsmethode, de hoogste beveiligingsstandaard.

Bancontact

Kredietkaart

De veiligheidscode bestaat uit de 3 laatste cijfers op de keerzijde van uw bankkaart

Homebanking

Zorgeloos schenken

Wij garanderen u dat het online betaalplatform van iRaiser, de Europese marktleider in online fondsenwerving, 100% beveiligd is.

Caritas International is lid van de Vereniging voor Ethiek in de Fondsenwerving (VEF), ngo-openboek en van DonorInfo.be. Deze instanties verifiëren regelmatig hoe we onze engagementen respecteren. Al onze rekeningen worden jaarlijks gecontroleerd. Omdat uw recht op informatie heel belangrijk is voor ons, houden we u minstens jaarlijks op de hoogte van hoe we uw giften spenderen.

Voor meer informatie over uw giften en over uw fiscaal attest, aarzel niet om ons te contacteren op: +32 2 431 00 72 of stuur hiervoor een e-mail naar infonl@caritasint.be