Help de Oekraïners door de winter

Mijn gift

Ik schenk eenmalig

Opgelet! Cijfers moeten aan elkaar worden geschreven.

  • Bezorg een gezin hout voor een week.

  • Geef brandhout voor een gezin. Genoeg om twee weken bittere kou te overleven.

  • Geef een familie een kachel om te overleven, in hun vaak beschadigd onderkomen.

of

Ik schenk elke maand

Opgelet! Cijfers moeten aan elkaar worden geschreven.

Waarom schenken?

Stel u voor dat u moet kiezen: een maaltijd op tafel zetten of... uw kinderen warm houden tijdens een strenge winter. Voor duizenden mensen in Oekraïne is dat een hartverscheurende keuze die ze moeten maken.
Als het ijzig vriest tot onder -20 °C, is het van levensbelang om zichzelf en het gezin te blijven verwarmen. Alleen dan kan je onderkoeling, bevroren ledematen, longontstekingen en hartaanvallen en beroertes vermijden. Door de vele stroomonderbrekingen en het uitvallen van de energie-infrastructuur, hebben veel Oekraïners hun manier van verwarmen moeten aanpassen. Velen vebranden nu noodgedwongen hout of briketten in kachels. Maar hout sprokkelen kan levensgevaarlijk zijn, want de bossen liggen bezaaid met onontplofte munitie, en zelfs landmijnen. Steun daarom a.u.b. een kwetsbaar Oekraïens gezin met hout of een kachel.

Ook uw steun voor Oekraïne telt mee voor uw fiscaal attest dat wij u volgend jaar bezorgen. Dit als u minstens 40 euro op jaarbasis schenkt. Dan kunt u genieten van 45% belastingaftrek van het totaalbedrag van uw giften.

Mijn gegevens

* Verplichte velden (deze gegevens zijn noodzakelijk om van uw fiscale aftrek te kunnen genieten)

Respect voor uw privacy

Uw gegevens zijn voor ons absoluut noodzakelijk om uw giften te verwerken en u een fiscaal attest te kunnen opsturen, wanneer u hier recht op hebt. Uw gegevens worden verzameld en bijgehouden volgens ons privacybeleid. U hebt altijd het recht op inzage, verbetering, wissen, beperking, bezwaar en het recht om uw toestemming in te trekken.

Wilt u van uw rechten gebruik maken? Vul dan het online formulier in op: www.caritasinternational.be/nl/privacy of doe het schriftelijk via een ondertekende brief ter attentie van de Data Protection Officer van Caritas International, Liefdadigheidstraat 43, 1210 Brussel. Gelieve aan hem uw postadres door te geven of uw e-mailadres waarnaar hij u persoonlijk een antwoord kan sturen.

Als uw vraag of klacht gaat over het beheer van uw persoonlijke gegevens, dan vragen wij u om persoonlijk contact op te nemen met onze privacyverantwoordelijke (Data Protection Officer) bij Caritas International. U kunt hem bereiken via  e-mail privacy@caritasint.be of telefonisch: +32 2 229 36 08.

Mijn betaling

Zeer veilige betalingen met behulp van de 256-bit SSL-coderingsmethode, de hoogste beveiligingsstandaard.

Kredietkaart

De veiligheidscode bestaat uit de 3 laatste cijfers op de keerzijde van uw bankkaart

Homebanking

Bancontact

Zorgeloos schenken

Wij garanderen u dat het online betaalplatform van iRaiser, de Europese marktleider in online fondsenwerving, 100% beveiligd is.

Caritas International is lid van de Vereniging voor Ethiek in de Fondsenwerving (VEF), ngo-openboek en van DonorInfo.be. Deze instanties verifiëren regelmatig hoe we onze engagementen respecteren. Al onze rekeningen worden jaarlijks gecontroleerd. Omdat uw recht op informatie heel belangrijk is voor ons, houden we u minstens jaarlijks op de hoogte van hoe we uw giften spenderen.

Voor meer informatie over uw giften en over uw fiscaal attest, aarzel niet om ons te contacteren op: +32 2 431 00 72 of stuur hiervoor een e-mail naar infonl@caritasint.be